(8) Koleksi MESEJ Paling FAIL Penah Korang BACA !! No 4 Tu Confirm Dia Menyesal Tak Sudah..

Pesanan ringkas sudah menjadi trend dan hampir setiap orang pun menggunakannya tidak kisah lah guna sms atau applikasi jaringan internet bagi memudahkan komunikasi. Penghantaran pesanan ringkas digunakan dalam setiap aspek komunikasi seperti menyampaikan maklumat, memujuk dan bergurau.

Disini kami kongsikan beberapa koleksi mesej yang buat anda gelak sorang – sorang.

#1 Masalah AUTOCORRECT yang tiada kesudahan

#2 Ini dipanggil TRAGEDI

#3 Tak dapat bayangkan macam mana rupa ‘POSTAGE’ tu.

#4 Maaf Lisa anda tak bernasib baik

#5 Jangan lupa baca doa sebelum tido tau.

#6 Bermimpi di siang hari ke bang?

#7 Failed Chia Chia Chia

#8 Agak – agak kena tido luar tak ?

Koleksi Ayat SMS ,Whatsapp, Wechat Lawak Terbaik

SMS Lawak
Adakalanya kita rasa tak tahu nak sms apa dekat pasangan kita ye tak? Ada yang sampai bosan asyik dapat mesej yang sama je..

“Salam, buat apa tu?”
“Da makan?”
“Gud nite”
“Miss u”

Hari demi hari merasakan ayat-ayat di atas seperti ayat yang semakin lama dibaca semakin bosan. Pastinya ada yang merasakan sebegitu. 🙂

Baiklah, apakata mulai hari ni kita meriahkan pasangan dan hubungan sms dengan si dia dengan menambah sedikit lawak jenaka..Actually nak try kat kawan pun boleh gak…OK! Jom try this at home…

kalo aku tangkai ko daunnye,
kalo aku aur ko tebingnye,
kalo aku kumbang ko bungenye,
kalo aku langit ko buminye,
& kalo aku tarzan ko le beruknye..

_________________

Al-kisah SEEKOR ANAK KAMBING,
BERTANYA PADA IBUNYA.
ibu kenapa semua kambing ada bulu
dan kenapa bau kita busuk.
LALU SI IBU PUN MENJAWAB.

TAK MENGAPALAH ANAKKU, KITA BUSUK,
ORANG YANG BACA MESEJ NI LAGI BUSUK..
TAK RETI2  NAK GI MANDI…
ASYIK TENGOK HENSET JE

______________

katak pisang katak puru,
adakah katak & pisang sepupu?
jangan perasan atau terharu,
bukan nak ucap kata rindu,
cuma nak ucap selamat malam to U.

_______________

kpd penerima sms ini,
sila laporkan diri segera
ke hospital bahagia dengan tenang….
______________

mulau mandan nyawuh ngenengah,
ngunung naik nenyemang ningnga,
anyur madan ningamung nanah,
muni yang maik ningenang nyua..

kesiannya awak..
sengau rupanya!

________________

Kalau dapat bini muda-nampak BABY DOLL.
Kalau dapat bini sederhana muda pula-nampak BARBIE DOLL.
Tapi bila dapat bini tua-nampak PANADOL !!

_____________________________

jika mentari datang memancar terik, biar aku menjadi payung mu,
jika ribut datang melanda, biar aku menjadi pelindung mu,
jika banjir datang mencurah, biar aku menjadi sampan mu,
jika ceti datang meminta hutang, biar aku lari dahulu…

___________________

Bila kita cantik tak siapa memandang,
bila kita baik tak siapa memuji,
bila kita susah tak siapa menolong,
bila kita jatuh tak siapa mengangkat,
Tapi………
bila kita kentut semua mata memandang.

__________________

Ku hampiri katil mu…
kutatap wajahmu…
kukucup ke2 belah pipimu…
ku bisikkan ke telinga mu…
INNALILLAHIWAINNAILAIHIRROJIUUN…

______________________

HP anda telah dilengkapi puzzle game. Caranya mudah saja.
Lemparkan HP anda ke dinding @ susunkan kembali.
Selamat Mencuba!

______________

Kalau kau tak mahu hidup…..
aku pun tak mahu mati, Azizah!

________________

kau sungguh manis,
sifatmu cukup puitis,
gayamu selalu erotis,
jiwamu sungguh romantis,
caramu seperti celebrities,
tapi sayang wajahmu seperti teletubbies…

_________________

SMS sebelum nak tido…..

DIK.. TOLONG IKATKAN POCONG KAT KEPALA AKAK NI.. TERTANGGAL MASA DIORANG KEBUMIKAN AKAK TADI..
TOLONGLAH DIK… AKAK ADE KAT TEPI TINGKAP NI.. TENGOKLAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *