Yusuf Nak ‘Ngurat’ Siti Aafiyah ? Terkedu Baca Respon Abang Aafiyah


Selepas kelahiran Siti Aafiyah yang tersangatlah comel si pipi merah ni, maka ramai lah mak-mak yang berangan nak jodohkan anak mereka dengan Aafiyah kan.

Tapi yang specialnya Yusuf Iskandar menjadi yang paling bertuah bila Dato’ Sri Siti Nurhaliza ada meninggalkan komen pada gambar Yusuf dengan menulis, ” Alolo, handsomenya bakal menantu nih!”.

Walaupun Siti komen pada gambar tu sebelum beliau hamil lagi, tapi seakan -akan tahu yang bakal lahir adalah bayi perempuan.

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Bukan itu sahaja, komen Yusuf pada gambar Aafiyah juga mengundang komen netizen yang menganggap ia comel dan mendoakan mereka. Amboi!

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Tapi memandangkan Aafiyah mempunyai ramai abang dan salah seorang abangnya telah bersuara!

Salah seorang abang Aafiyah iaitu Aazief Khalid sudah bersuara di Twitter dengan “Issa no from me”

Seorang abang pastinya akan lakukan sebaik mungkin untuk melindungi adik perempuan mereka.

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Berhati-hatilah sesiapa yang bakal mencuba untuk mengurat Aafiyah lepas ni okay ? Abang dah datang hehehe

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

 

yusuf nak 'ngurat' siti aafiyah ? tengok respon abang aafiyah

Sumber: Astro Awani dan Twitter @aaziefkhalid 

Kredit; era.je / beritasteady

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *