‘Dah Tahu Akhir Zaman, Tutup Lah IG Kau!’ – Nabila Huda Berang Dikomen Peminat!

https://www.instagram.com/p/BhVI5GbBtau/

Nabila Huda sememangnya antara selebriti yang aktif di laman Instagram. Apa sahaja dilakukan, pasti dikongsi dengan peminatnya. Bukan sahaja seorang perlakon yang berkaliber, malah Abil juga merupakan antara artis yang gila-gila dan masuk air. Memang terhibur sungguh kalau tengok dia live di Instagram.

Terbaru, pelakon ini bengang di satu ruangan komen fotonya. Panjang betul Abil tarbiah peminatnya itu. Ini betul-betul bengang. Apa agaknya peminat itu komen ye?

Seksi ke?

Menerusi foto dimuat naik Nabila Huda, seorang peminat memberi komen menyentuh isu dunia akhir zaman sehinggakan membuatkan pelakon itu bengang bengang. Walau bagaimapun, individu telah memadam komen di ruangan foto itu.

Dah tahu akhir zaman, tutup la IG

Kalau dh tau dunia akhir zaman kau tutup la instagram kau.buang smart phone, tak payah ada instagram or follow sesiapa. Kau sebenarnya akhir zaman sbb menyalah guna kan instagram untuk stalk, menambah dosa, padahal dalam diam stalk Instagram soft porn dalam diam sebelum tidur.

Aku boleh motivate kau ke arah lebih positif

Aku takkan block kau sbb memandangkan you’re one of my followers. Aku nk kau tgk betapa happynya aku jalani kehidupan harian aku.berkerjaya.ada keluarga bahagia,dan dalam masa yang sama. Aku boleh motivate kau ke arah yang lebih positive dari hidup. Nak pandang negative je Kat manusia.fuck off you mutha fucka cock sucker!loser!

Sumber : Nabila Huda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *